Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

12 december: Kawashiro Nitori

Woonplaats: Untrodden Valley

Nitori is een Kappa, een soort Y?kai die in rivieren leeft. Zij is werktuigbouwkundig ingenieur en houdt ervan om mechanische toestellen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, om hun werking te doorgronden. Haar rugzak en de vele zakjes op haar kleding bieden plaats aan diverse handige kleine gereedschappen, zodat ze deze altijd en overal bij de hand heeft.
Nitori is erg schuw als je haar alleen treft, maar heeft daar geen last van als zij haar stalletje runt, waar zij uitvindingen en gevangen vis verkoopt. Ze is een gewiekste handelaarster die alles probeert om jou zoveel mogelijk te laten betalen. Haar sterkte lijkt op wat wij kennen als "watersturing": Waterstralen afschieten, fonteinen creŽren en dergelijke.

Vanaf 12 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor