Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

25 december: Remilia Scarlet

Woonplaats: Scarlet Devil Mansion

Remillia is een Vampier, en de meesteres van Scarlet Devil Mansion. Omdat haar witte jurk als ze eet roodbevlekt raakt met het bloed van haar bijtslachtoffer , heeft ze de bijnaam "Scarlet Devil" gekregen. Dit voeden ziet Remillia echter enkel als iets noodzakelijks, en ze is daarbij zo'n bescheiden eetster dat haar slachtoffers meestal blijven leven. Buiten deze behoefde zal ze je netjes behandelen, waarom zou ze tenslotte haar mogelijk toekomstige eten bederven, toch?
Remillia probeert een imago van de misterieuze en afschrikwekkende vampieraristocraat hoog te houden, maar heeft in werkelijkheid een vrij kinderlijk personage en is bijzonder beleeft. Ze heeft zelfs vriendschapsbanden met een aantal mensen gesloten.

Vanaf 27 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor