Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

27 december: Kirisame Marisa

Woonplaats: Forest of Magic

Marisa is een menselijke MagiŽr, de kledingstijl en bezem doen haar eruitzien als een westerse heks. In tegenstelling tot veel andere Touhou personages heeft ze geen aangeboren magische vermogens. Marisa is een lichtend voorbeeld dat je vanaf nul beginnend met hard studeren en rigoreus trainen een uitzonderlijk hoog niveau kan bereiken. Zoals zij zelf zegt: "While shooting concentrate your mind, gently muttering the spell to the Mini-Hakkero. Aiming at someone you don't like, a magicannon of love will be unleashed!".
Marisa breekt af en toe in bij het huis van anderen om een voorwerp te stelen, meestal boeken. Zij noemt dit "lenen" en verantwoordt dit gedrag voor zichzelf, door te stellen dat ze als mens veel korter leeft dan de anderen en ze hun spullen gewoon terug kunnen nemen zodra ze dood is. Verder drijft Marisa een zeer rommelig ingerichte winkel, waar ze magische artikelen verkoopt op een "no cure, no pay"-basis. Dit zaakje loop maar matig, door de moeilijk vindbare locatie en omdat ze meestal niet in de winkel aanwezig is.

Vanaf 27 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor