Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

Dit is de laatste van de serie: Ik wens jullie een happy Comiket 87

28 december: Hakurei Reimu

Woonplaats: Hakurei Shrine

Reimu is mens, haar bezigheid is Miko (priesteres) en beheerster van de Hakurei Shrine. Haar voornaamste taak is het in stand houden van de barrière tussen Gensokyo en de buitenwereld. Ze is serieus met haar werk, maar daarbuiten tamelijk lui, omdat ze niet gelooft dat trainen en hard werken haar iets opleveren. Reimu verdedigt de omgeving van de shrine agressief tegen in de buurt komende Y?kai, maar puur en alleen omdat deze haar werk voor de Hakurei Shrine bemoeilijken. Ze bezit geen vooroordeel tegen Y?kai, en behandeld ze verder op gelijk niveau met mensen, zij is zelfs hulpvaardig voor ze als het er echt toe doet. Hierdoor heeft ze met veel van de Y?kai, nadat ze hen eenmaal in het gevecht verslagen had, vriendschappen gesloten.

Reimu's sterkte is dat ze kan zweven, wat eigenlijk inhoud dat ze zichzelf tijdelijk binnen en buiten het bestaan kan plaatsen, en zo over korte afstanden kan teleporteren. In haar gevechten gebruikt Reimu magische Yin-Yang bollen als projectielen.

Is (en was al) vanaf 13 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor