Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Manfreds Anime figure thema

Anime figure thema 14 t/m 24 mei is: Bastard!!

 

Een manga over machtstrijd, tovenarij en wraak, Het is een tamelijk donker verhaal, dat zich afspeelt op een toekomstige vervallen wereld. Om zich te kunnen verdedigen tegen wilde dieren en kwaadaardige monsters is magie een  noodzakelijke levensbehoefte geworden. Het thema is ge´nspireerd op Dungeons & Dragons en Heavy Metal muziek, waar auteur Hagiwara Kazushi allebei fan van is. Zo verwijzen de namen van personages en plaatsen vaak naar Heavy Metal bandleden en groepen.


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor