Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Abunai 2017

Abunai komt er weer aan! Dit weekend staan we met een kleine bieb, zodat mensen alle hectiek van de conventie even kunnen ontvluchten. Om juist bij te dragen aan de hectiek hebben we ook leuke events gepland:

Vrijdag 21:00: Silent Library: The Drake and Croft School of Archeology. Deze hilarische spelshow wordt weer door ons vaste team gehost. De deelnemers mogen de leukste opdrachten uitvoeren onder toeziend oog van het publiek. Slagen zij er niet in de opdracht te voldoen of het publiek tevreden te stemmen, wacht de mattenklopper! Ben jij lekker extravert en lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je zo snel mogelijk aan op vrijdag. Er zijn maar 6 plekken.

Vrijdag en zaterdag 23:00: Let's Play! We gaan weer een leuke dating sim voorzien van commentaar. Vorige edities waren hilarisch, dus kom gezellig kijken.

Zaterdag 21:00: The Pub Quiz. Denk jij alles te weten over de history van Japan, of lijkt het je leuk om wat meer te weten te komen? Kom meedoen bij de Pub Quiz! Iedereen met een smartphone kan meedoen! De winnaar krijgt een mooie prijs.

Zaterdag 13:00 en Zondag 10:30: Galaxy T-shirt Workshop. Maak je eigen sterrenstelsel op je t-shirt. Je hoeft geen schilderwonder te zijn om dit coole shirt te maken. (Kosten t-shirt en verf: 10euro voor adoptanten en 15euro voor niet adoptanten)

Zaterdag 11:00, 15:00 en Zondag 12:00: Oculus Rift. Altijd al eens een rift uit willen proberen? Hier is je kans!

Vrijdag, Zaterdag en Zondag: De Puzzel Hunt. Ben jij een Sherloc in de dop? Vind alle QR codes die over het terrein en in onze evenementen verstop zijn en los de puzzels op. Er zijn voor 3 mensen een mooi prijzenpakket te winnen.

Kortom: Een druk schema met leuke dingen. Kom langs bij de MangaKissa op Abunai!

Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor