Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

1 december: Chen 

woonplaats: Yokai Mountain 

Chen is een Bakeneko, van oorsprong een normale kat, die in een bovennatuurlijk wezen is veranderd. Vreemd genoeg heeft ze een dubbele staart, wat in de japanse folklore meestal wordt verbonden aan de Nekomata, een ander, veel gewelddadiger soort kattengeest.

Daarbovenop is Chen een shikigami, zij staat onder spirituele controle van de kitsune Yakumo Ran, en kan door Ran's wilskracht "bezeten" worden. In deze toestand heeft Chen magische vermogens, hoewel deze niet erg krachtig zijn, doordat Yakumo Ran zelf ook weer een shikigami is. Met haar kat aspekt is Chen goed in het kunnen verrassen van mensen, maar ze kan slecht tegen nat worden.

Vanaf 4 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor