Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

3 december: Hong Meirin

Woonplaats: Scarlet Devil Mansion

Meirin is een zeer menselijke Y?kai met een chinees uiterlijk, en de deurwachtster van het Scarlet Devil Mansion. Ze is sterk in oosterse vechtkunst en de beheersing van qž (de energiestromen van het lichaam). Over het algemeen is ze vriendelijk voor mensen.
In door fans gecreŽerde verhalen wordt vaak de grap gemaakt dat ze het slachoffer is van Izayoi Sakuya's messen, door haar vemeende onhandigheid, of omdat het haar telkens niet lukt om ongewensde bezoekers buiten de deur te houden.

Vanaf 4 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor