Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

7 december: Hinanai Tenshi

Woonplaats: Bhava-agra 

Tenshi is een meisje dat dankzij de verheffing van haar familie in het Hemelparadijs opgegroeid is. Ze leide daar zo'n beschermd leventje dat ze egoistisch en arrogant geworden is. Uit verveling daalt ze af naar de Aarde om in Gensokyo streken uit te halen.
Haar sterkte lijkt op wat wij kennen als "aardsturing": Rotsblokken als projectielen gebruiken, een aarden wal voor of rond haar doen ontstaan en zelfs het veroorzaken van aardbevingen. Bovendien heeft ze "Hisou-no-Tsurugi" uit de Hemel gestolen, een vlammende zwaard dat de positie van vijanden kan verraden door daar mist te doen onstaan.

Vanaf 7 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor