Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

8 december: Kamishirasawa Keine

Woonplaats: Human Village

Keine is half mens, half dier. De meeste tijd heeft ze een perfect menselijke vorm, bij volle maan echter veranderd zij in een Hakutaku, een mytisch wezen met hoorns en een staart. Ze is gesteld op mensen, en heeft zich opgeworpen als beschermster van het dorp waar de mensen wonen en als lerares van de plaatselijke school.
In haar menselijke vorm is Keine´s sterkte dat ze geschiedenis op kan eten, zij eet bijvoorbeeld de geschiedenis van het dorp om de aanwezigheid daarvan voor kwaadwillende yokai te verbergen. In haar Hakutaku-vorm werkt Keine´s sterkte precies tegenovergesteld, dan kan ze juist geschiedenis creëren.

Van Keine heb ik ook de Hakutaku versie in mijn bezit. Beide verschijningsvormen zijn vanaf 11 december (in de avond) te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor