Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

13 december: Alice Margatroid

Woonplaats: Forest of Magic

Alice is een allround magiŽr, die vooral uitblinkt in het vervaardigen en controleren van magisch bestuurbare poppen. Haar huis is van binnen letterlijk bedekt met poppen. Alice is nogal op zichzelf, maar treedt tijdens festivals op voor mensen om haar vaardigheden met poppen te demonstreren.
Ze zal mensen niet snel uit zichzelf aanvallen, maar accepteert de strijd gretig als ze wordt uitgedaagd. Haar strijdpoppen vormen een formidabele aanvals- en verdedigingslinie, maar omdat ze aan het besturen daarvan haar handen vol heeft, is ze vrij kwetsbaar als je er in slaagt voorbij haar poppen te komen. In fancreaties wordt Alice vaak afgebeeld met pleisters op al haar vingers, vanwege de snijwondjes die ze op zou lopen door de draden waarmee ze haar poppen magisch bestuurt.

Vanaf 13 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor