Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

14 december: Fujiwara no Mokou

Woonplaats: Bamboo Forest of Lost

Mokou's vader was één van de edelmannen die naar de hand van de naar de Aarde verbannen maanprinses Houraisan Kaguya dongen, maar die vernederd werd door de onmogelijk te vervullen opdracht die Kaguya daarvoor eiste. Hierdoor heeft Mokou zware haatgevoelens voor Kaguya ontwikkeld. Ze heeft dezelfde, onsterfelijk makende magische drank gedronken als Kaguya.
Sinds de twee elkaar in Gensokyo weer getroffen hebben, doden ze elkaar en komen weer tot leven in een soort dagelijks ritueel, en dat al vele jaren lang. In mijn persoonlijke beleving is dit een metafoor voor de zinloosheid van wraakgevoelens.

Vanaf 14 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor