Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

15 december: Komeiji Satori

Woonplaats: Palace of the Earth Spirits

Satori is een Y?kai die kan lezen wat er in de gedachten en in het hart van anderen leeft. Uit vrees hiervoor, wordt zij veracht en vermeden door de andere Y?kai van Gensokyo. Daarintegen heeft Satori veel huisdieren, bij wie zij juist geliefd is omdat zij hun werkelijk kan begrijpen.
Haar paleis bevind zich op de oude locatie van de Hel, de Hel is echter wegens overbevolking naar een ruimere plek verhuist. Het is Satori´s taak om de verloren zielen onder controle te houden, die na deze verhuizing in de voormalige Hel zijn achtergebleven. Met haar vermogen om gedachten te lezen, kan Satori in de strijd gebruik maken van gebeurtenissen waar haar tegenstander in het verleden al eens tegen gevochten heeft.

Samen met haar zusje Komeiji Koishi vanaf 19 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor