Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

20 december: Nagae Iku

Woonplaats: Sea of Abstruse Clouds

Iku is een y?kai Riemvis, haar lange sjaal met rode ruches zijn een verwijzing naar de langgerekte lichaamsvorm van deze vis en naar de rode kleur van het voorste stuk van zijn vinnen. Iku is de ambassadrice van van de Drakengod, de voornaamste godheid van Gensokyo.
Iku's kracht is het proeven van de sfeer, hierdoor kan zij zich onmiddelijk aan iedere heersende situatie aanpassen. Iku is in staat om een klein deel van de macht van de Drakengod te gebruiken, met name het veroorzaken en sturen van bliksem. Tijdens haar gevechten zal zij zowel dit elektrisch vermogen als haar lange sjaal inzetten.

Van Iku heb ik ook de Dragonfish Drill versie in mijn bezit. Beide zijn vanaf 21 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor