Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

21 december: Nazrin

Woonplaats, eerst: The Road of Lingering Snow, later: Muenzuka

Nazrin is een muis y?kai, en afgezant van de Boeddhistische godheid Bishamonten. Zij is door hem uitgezonden om zijn nieuwe dicipel Toramaru Shou te helpen, maar ook om haar een beetje in het oog te houden. Nazrin is ook aanvoerster van een grote groep normale muizen. Haar sterkte is het vinden van voorwerpen die door iemand gezocht worden.
Nazrin is een bedreven wichelroedeloopster, de staven met de letters van de windrichting aan de uiteinden zijn haar wichelroedes. Ze kan deze vaardigheid gebruiken om voorwerpen te vinden, of haar leger van muizen opdragen om te helpen met zoeken. Nazrin is een flinke eetster, en afhankelijk hoeveel muizen zij heeft ingeschakeld, kan haar hulp je een flinke hap uit je rijstvoorrraad kosten.

Is (en was al) vanaf 13 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor