Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Touhou Project adventskalender

23 december: Izayoi Sakuya

Woonplaats: Scarlet Devil Mansion

Sakuya is een mens, en de zeer toegewijde huismeesteres van de vampierfamilie Scarlet. Haar sterkte is het manipuleren van tijd, Sakuya kan de tijd tijdelijk stilzetten of de snelheid van verstrijken beïnvloeden. In beperkte mate kan ze de tijd ook terugdraaien, tot het niveau dat ze bewogen objecten op hun oude plaats kan terugbrengen, maar het is niet mogelijk dat ze op deze manier gebroken objecten kan herstellen.
Sakuya draagt een grote hoeveelheid zilveren werpmessen bij zich. Door de tijd te manipuleren, kan zij deze schijnbaar uit het niets tevoorschijn plukken en met een hoge frequentie gooien. In fanfictie is Sakuya vaak degene die Flandre Scarlet met een ernstig opvoedend woordje moet toespreken, bijvoorbeeld als Flandre met één kneepje de Zon weer eens vernietigd heeft.

Van Sakuya heb ik ook de Kourindou versie in mijn bezit. Beide zijn vanaf 27 december te zien in de MangaKissa.

Foto's: Griffon Enterprises / Amiami


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor