Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Gratis Jewls voor Pokémon Shuffle bij de MangaKissa Nintendo Zone

Kom deze en volgende week even langs bij de MangaKissa want Nintendo 3DS Nederland stuurt vanaf morgen voor het gratis downloadbare spel "Pokémon Shuffle" codes voor gratis Jewels naar de Nintendo Zone in de MangaKissa. De eerste Jewel wordt van 20 t/m 24 mei verspreid, de tweede van 25 t/m 31 mei! Met deze codes (twee verschillende) ontvangt de speler gratis Jewels. Deze kunnen in het spel worden ingezet waardoor de speler langer door kan blijven spelen. Het aantal beurten dat de speler heeft is namelijk beperkt en dit kan worden verlengd door ingame purchase (uit de eShop) of door gewonnen jewels te benutten.<!--break-->


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor