Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Manfreds Anime figure thema

Anime figure thema 25 juni t/m 5 juli is: Dog Days

 

In Dog Days wordt een half Brits, half Japanse jongen op magische wijze opgeroepen naar de parallelle wereld Flonyard. Deze plek wordt bevolkt door mensen met een dierlijk trekje, die verdeeld per dier waar ze gelijkenis mee vertonen, in een aantal verschillende rijken wonen. De hoofdpersoon is gekozen als kampioen voor Biscotti, de rebubliek der hondachtige mensen, en hij vecht in een toernooiachtige, geformaliseerde strijd om bestaansmiddelen te winnen voor het rijk dat hij vertegenwoordigd.

Later in het verhaal worden zijn nicht en zijn beste vriendin op school ook gekozen als kampioenen voor andere rijken. Ik heb figuren meegenomen van de prinses van Biscotti en van de prinses van Galette, het domein van de leeuwachtige mensen.


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor