Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Speelbare 'Monster movie' Google doodle

Voor wie het 7 juli gemist heeft, hier kan je nog de erg leuke interactieve Google doodle spelen ter gelegenheid van de 114-de geboortedag van Tsuburaya Eiji: http://www.google.com/doodles/eiji-tsuburayas-114th-birthday

Tsuburaya Eiji was een beroemde special effects regisseur, die de basisprincipes van de Japanse monster- en heldenfilms (tokusatsu) grotendeels ontwikkeld heeft. Hij was onder andere de co-createur van de Godzilla films en bedenker van Ultraman. De speelbare doodle bestaat uit 10 minigames, met als thema het creŽren van verschillende scenes uit een monsterfilm.


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor