Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

Manfreds Anime figure thema

Anime figure thema 12 juli t/m 31 juli is: Ano Natsu de Matteru

 

Deze anime serie leek wij wel toepasselijk voor de laatste weken tot de zomersluiting, de titel betekent namelijk letterlijk  "Wachten in die Zomer". Het verhaal gaat over een amateurfilmer Kirishima Kaito, die verliefd wordt op de buitenaardse dame Takatsuki Ichika, nadat zij met haar ruimteschip boven op hem neergestort is. Hij wordt bijna gedood door dit ongeluk, maar Ichika wekt hem met nanotechnologie net op tijd weer tot leven. Zij besluit om bij hem in de buurt te blijven om zijn herstelproces te kunnen volgen.


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor